Fårup Sø

Uendelige muligheder  

Campingpladsen ligger direkte ned til Fårup Sø –  omgivet af skøn natur. Fårup Sø er en af områdets dybeste søer, og størstedelen af søens vand kommer fra kilder i og ved søen. Grejs Å har sit udspring i Fårup Sø og åens kraftige strøm er gennem historien blevet udnyttet af mindst 15 vandmøller. Ved søen vil man ofte kunne se toppet lappedykker og gravand, og man kan være heldig at opleve isfugle eller fiskeørne. En del af sommerhalvåret ligger det imponerende vikingeskib “Jelling Orm” på søen. Det 15 meter lange og 3 meter brede skib, blev bygget i 1980erne af en lang række frivillige fra den gamle vikingeby Jelling. 

Fiskemuligheder

Som gæst på Fårup Sø Camping har du mulighed for at fiske fra vores egen strand. Dette kræver ikke fisketegn for børn og pensionister. Spørg  i receptionen om en oversigt over, hvilke fiskearter du har mulighed for at fange i Fårup Sø.

Privat strand

Foretrækker du en dukkert i søen fremfor poolen? Fårup Sø Camping har deres egen private strand direkte ned til Fårup Sø. Vandet må gerne bades i.

Gode vandre og cykelruter

Der er 5 afmærkede vandreture og flere cykelture i området ved Fårup Sø. F.eks. rundt om Fårup Sø – en tur på 7,7 km eller  Rugballe Mose – en tur på 3,5 km hvor Grejs Å er genslynget. 

Se folder Fårup Sø
Sejlads på søen

Ved siden af campingpladsen ligger Fårup Sø Kiosk og Bådudlejning, som udlejer robåde og vandcykler. Du kan også, som gæst på campingpladsen, som noget helt unikt få lov til at sætte din egen båd/kajak/SUP i vandet og må sejle på hele søen.

FISKEMULIGHEDER
PRIVAT STRAND
VANDRE- OG CYKELRUTER
SEJLADS PÅ SØEN