Aktuelle Tilbud

Her finder du alle aktuelle tilbud

Vi vil gerne have at du skal føle dig velkommen. Priser på hytter og camping er generelt lave og derudover forsøger vi altid at sammensætte gode tilbud og rabatter, som fordeler sig hen over vores sæsoner på året. I finder vores aktuelle tilbud herunder, og det er altid efter først-til-mølle princippet. Vores tilbud er til jer, der har brug for en plads til campingvognen, til autocamperen, til teltet eller jer, som gerne vil overnatte i en af vores hytter eller mobilehome.  

Book online og spar penge!

Få altid 50 kr. i  rabat når du booker online.
Book din ferie hos os nemt og sikkert.

Gå til onlinebooking

Autocamper Quickstop fra kl. 20.00 – 10.00 næste dag

Når man overnatter på Fårup Sø Camping, kan man være sikker på at få en tryg og sikker overnatning. Derudover er der mulighed for at gøre brug af de fine autocamperfaciliteter på pladsen da tømning af spildevand & kemisk toilet samt påfyldning af drikkevand er gratis.
Vi tilbyder Quickstop i vores lavsæson.

Prisen er kr. 130 inkl. 2 personer.
Ønsker du strøm koster det ydeligere kr. 38 kr. 
Der betales ekstra for yderligere personer:
Et barn koster kr. 46
En ekstra voksen koster kr. 78
Et bad koster kr. 5

Se hvornår der er lavsæson

Sæsongæst

Det giver mening at være fastligger… På Fårup Sø Camping er der ingen begrænsninger og masser af fordele.
Campér midt i naturen og tæt på Jelling, Billund og Vejle – pladsen og området er ideelt for jer, der elsker at bruge naturen til aktiviteter eller afslapning!
Som sæsongæst bor du i længere tid hos os – men betaler mindre. Sæsonpladser kan ikke bookes online. Bemærk det er ikke muligt at tage fast ophold.