NY SHUTTLEBUS KØRER TIL ATTRAKTIONER I OMRÅDET

Fårup Sø Camping d. 19. juni 2019

SHUTTLEBUS TIL TOPATTRAKTIONER

Når du overnatter på Fårup Sø Camping kan du som noget nyt hoppe på en GRATIS shuttlebus, som kører rundt til de største seværdigheder i området. Heriblandt LEGOLAND, Givskud Zoo og Kongernes Jelling. Bussen kører i hele børnenes sommerferie!

Starter når skolernes sommerferie begynder

Shuttlebussen kører fra d. 30. juni og til d. 11 august. Dette er højsæsonen for campingpladsen, og det nye tiltag vil derfor gavne mange turister og campister, som ellers kunne være svært ved at finde transport til disse attraktioner. Bussen er, som nævnt før, gratis at benytte.
 

Du hopper på lige foran Fårup Sø Camping

Busstoppestedet er placeret ved græsset foran parkeringspladsen hos os – nemmere bliver det ikke. Der går 3 daglige afgange herfra: 9:20, 13:20 og 17:20. Herefter tager det cirka 15 minutter at komme til Givskud Zoo og 52 minutter at komme til Legoland/Lalandia. Der er også 3 daglige afgange tilbage til campingpladsen. Se nedenstående ruteplan for tidspunkterne.
 

Book et ophold hos os i dag!

Campingpladsen ligger direkte ned til Fårup Sø, som er omgivet af skøn natur. Mulighederne er mange, og Fårup Sø Camping er derfor et oplagt sted uanset hvem du er. Der er rig mulighed for afslapning og samtidig befinder vi os i en rimelig afstand til nogle af de helt store attraktioner. Så ønsker du ferie i et af Danmarks mest naturskønne områder? Så book dit ophold hos os allerede i dag.  
DanskNederlandsEnglishDeutsch