Ny sæson skudt i gang

Fårup Sø Camping åbnede d. 29. marts 2019

Åbningsweekend 2019

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og sæsonen 2019 er skudt igang. Påsken falder i år midt april, og det betyder at sæsonen starter senere for langt de fleste campingpladser, men ikke hos Fårup Sø Camping. 

I dag, d. 29. marts 2019 gik campingsæsonen for alvor i gang. Og campisterne fik den ideelle start med høj sol og lun luft.

Mange fastliggere og gæster har i løbet af åbningsweekenden været ude, og lufte campingvognen efter en laaang vinter.    

Nye fastliggere melder deres ankomst

Bo og Annette fra plads 36 henvendte sig første gang i efteråret 2018. Parret, som er fra Vejle, ville gerne prøve kræfter med Camping og havde udset sig Fårup Sø Camping. Valget af campingpladen var på baggrund af afstanden fra hjemmet, og pladsens beliggenhed i skønne naturomgivelser.

Efter en fremvisning af pladsen i november måned, besluttede Bo og Annette sig for, uden nogen erfaring med camping eller campingvogn, at reservere deres favoritplads ved søen. 

“Valget af campingpladen var på baggrund af afstanden fra hjemmet og pladsens beliggenhed i skønne naturomgivelser”

 

Til sammenligning med sidste år, har der i 2019 været endnu større efterspørgsel efter sæsonpladser.

“Vejret i åbningsweekenden har været virkelig godt, så stemningen hos gæsterne har også været helt i top. Sidste år tilsmilede vejrguderne os ikke så meget i åbningsweekenden.” siger en tilfreds indehaver Albert Albring

Med hjælp fra venner og familie var opstillingen af campingvogn og fortelt ingen problem. Vi har stillet Bo og Annette et par spørgsmål, læs de 3 spørgsmål under billedet.

1. Hvad fik jer til, at vælge Fårup Sø Camping?

Svar: Vi er feriemennesker, som gerne vil opleve lidt, mens vi er af sted. Det vil sige, der må godt være en by i nærheden, hvor vi kan tage ind og kigge lidt, der må godt være natur f.eks. vand i nærheden, og der må godt være nogle seværdigheder, vi kan besøge. Der skal ske lidt, dog ikke hver dag, men der skal være nogle ting, som vi kan tage ud og opleve som familie, når vi ikke slapper af på pladsen. Desuden var vi så heldige, at der var en plads ledig tæt på søen

2. Hvilken sæson har i valgt?

Svar: Vi har valgt en helårs sæsonplads, fordi vi ikke gider bøvle med, at stille campingvogn op og tage den ned hver gang. 

3. Hvad er jeres bedsteråd til nye campister? 

Svar: Bare spring ud i det! Hvis I slet ikke har camperet før, kan det anbefales at afprøve det først – f.eks. over en weekend. I kender med garanti nogen, der camperer, som I kan besøge, eller hvis campingvogn I kan få lov til at låne. 

Følg os sociale medier

DanskNederlandsEnglishDeutsch