Fårupvej 58, 7300 Jelling
+4575871344
mail@fscamp.dk

Coronavirus

OPDATERING d. 20/3-20

Kære campister,
Vi holder os fortsat løbende orienteret om situationen i forhold til coronavirus, og vi følger alle de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer. I tilfælde af nye udmeldinger fra regeringen vil vi selvfølgelig tilpasse os disse.

Vi åbner fortsat d. 27. marts for fastliggere.

Det er naturligvis ikke muligt at holde campingferie på helt samme måde som vi plejer, og håndtrykkene må vi gemme til senere, men vi mener stadig at frisk luft og blot det at man kan komme lidt væk hjemmefra for at få mere plads og luft, kan være godt.

Dette kan dog ikke gøres uden en række tiltag.

– Reception og butik:
Ifølge de nye udmeldinger tillader vi 2 person inde i receptionen ad gangen. Vi tillader 3 personer inde i butikken. Vi stiller håndsprit ude foran døren, som I gerne må benytte jer af.

– Ved Ankomst:
Vi holder bommen åben på dagen, hvorefter I bare kan køre ind og begynde at stille op. Albert vil være på pladsen til at hjælpe. HUSK at holde 3 meters afstand til nabovognen
I løbet af dagen er I velkomne til at komme forbi receptionen og afhente bom-/badekort samt afregne. Tag lige et kig ind af vinduet og se om der i forvejen står nogle herinde ☺️

– Toiletter:
Vores toiletter er åbne, og vi vil rengøre så ofte som muligt. Der står håndsprit, som i kan benytte jer af. Dog har det været nærmest umuligt, at få håndsprit til vores dispensere, så vi håber at i også selv vil være gode til, at bidrage til god egen personlig hygiejne inden i træder ind i bygningerne. Vi opfordrer dog til, at i så vidt muligt bruger jeres toilet i vognen.

– Køkken:
Køkkenet i den store service bygning har åbent. Vi tillader højest 3 personer ad gangen inde i køkkenet. Overvej om i har mulighed for, at lave maden i egen vogn. Vi har også her stillet håndsprit op til fri afbenyttelse.

– Tv stue og legerum:
Både tv-stuen og legerummet vil være lukket for alle.

– Aktiviteter:
Vores traditionelle standerhejsning aflyses. Andre planlagte aktiviteter i påsken vil også aflyses.

Er du syg eller har mistanke om sygdom, så forventer vi naturligvis at i bliver hjemme!

Vi håber på trods af omstændighederne at vi får en super fin sæsonstart med dejligt solskinsvejr. Har du yderligere spørgsmål eller bekymringer, så skriv endelig til os!